Tversted: En lille hyggelig Vestkystbadeby

Tversted er en lille hyggelig Vestkystbadeby på Skagens odde, kun 32 km fra Skagen. Tversted er et af de populæreste feriesteder langs vestkysten, og blev i 2014 kåret som bedste feriedestination i Danmark – den del af byen der ligger nærmest stranden hedder Tannisby, navngivet efter bugten der hedder Tannisbugten, og var indtil 60´erne adskilt fra Tversted. Nu er de bygget sammen. I Tversted finder man ægte landsbystemning med en lille hyggelig kirke fra 1100 tallet, bygget med separat klokketårn ved siden af.
Byen byder også på restaurant, café, kro og pizzaria, samt Danmarks ældste badehotel – Hotel Tannishus (1886) og en købmandsgård. Kilometerlange hvide sandstrande og skøn natur, med blandt andet Danmarks sidste fungerende Stokmølle ”Østerklit” og Ørnereservatet med verdens største ørn omgiver dette smukke sted. Både turister og lokale holder af at betragte solnedgangen fra stranden ved Tannisby og nyde en af de berømte isvafler, fra et af landets mest berømte ishuse – Det Blå Ishus. Vi har hele 3 ishuse lige ned til stranden. Polarkiosken, Det Grå Ishus og selvfølgelig det blå.

Læs mere...

Tversted omgives af skøn natur, stranden, åerne og Tversted Klitplantage med Tversted søerne, der er en af Jyllands største skovplantager.
Tversted har Danmarks bedste og vestkystens mest børnevenlige sandstrand, kåret i 2014 og 2015. Stranden er bred med masser af klitter, og naturligvis med blåt badeflag. Man må køre på stranden hele året rundt, men i turistsæsonen er der lavet stort bilfrit område. Man kan bade langs hele kysten, der strækker sig uafbrudt fra Skagen til Hirtshals, eller man kan dase i klitternes solgryder. Klitterne byder på et rigt plante- og fugleliv. Er du til lystfiskeri, kan du direkte fra stranden fiske havørred, torsk og fladfisk. Skoven er helt ideel til historie- og naturoplevelser. Der er udkigstårne og kilometervis af stier til spadsereturen med hver sine historiske oprindelser, masser af ridestier i både skov og hede, ruter i skoven og området til cykelturen, samt naturligvis flere søer, hvor ænder og svaner kan fodres, åkanderne beundres og masser af kantareller i sensommeren kan indsamles på alle de hemmelige steder. Nordsøstien og Vestkyststien går begge gennem Tversted. Tannisby Camping ligger perfekt som base for oplevelser i det meste af Nordjylland. Vi er omgivet af historie og seværdigheder, naturoplevelser og shopping-muligheder, idet det meste af toppen af Danmark kan nås indenfor en halv times kørsel. Tversted er en lille hyggelig badeby på vestkysten, og kåret som et af landets bedste feriedestinationer i 2014. Byen tilbyder i sommeren mange muligheder for både spisning og indkøb, musik, markeder og meget meget mere.

Tannisby Camping: En campingplads for alle

Tannisby Camping i Tversted er en lille hyggelig privatejet familie- og seniorplads, hvor ro og orden er i højsæde. Vi sætter vores kvalitet, sikkerhed og rengøring på både plads og faciliteter meget højt. Campingpladsen ligger mindre end 5 minutters gang -521 meter – fra vestkysten. Tannisby Camping er fra 1957 og en af landets ældste fungerende pladser. Pladsen var delvist kommunalt ejet indtil 1. april 2011, hvor jeg fik muligheden for at indfri min store drøm om at købe min egen campingplads. Pladsen er nu ejet og drevet privat, og har åbent hele året.
Mit navn er Kasper Wæhrens, jeg er ejer og lejrchef. Jeg er født i Tversted i 1978, kun 150 m. fra campingpladsen. Jeg har kendt Tversted, campingpladsen og området her hele mit liv. Jeg driver selv pladsen, der har 20 pladser til mobilhomes – privatejede og egne, 160 standard enheder, 9 autocamperpladser. Jeg bor på pladsen året rundt med vagthunden Delta. Vi glæder os til at byde jer alle velkomne på vores skønne plads de næste mange år.

Lysets land: Oplev storslået natur i Danmark

Lysets Land – hvorfor har vi mere sol end resten af landet på Skagens Odde?
Tversted ligger på Skagens Odde, der er den nordlige ende af halvøen Jylland, regnet fra en linje med Hirtshals i vest ved Nordsøen, og Frederikshavn i øst ved Kattegat, og op til Grenen på den yderste nordlige spids og er verdens største odde. Området har danmarksrekorden i antallet af solskinstimer. Det er de norske fjelde, der gør, at Skagens Odde har sol i så mange timer. Føneffekten skaber et skyfrit område over kysten af Nordjylland langs Skagerrak. Desuden giver det et særligt lys, at der er så kort afstand til havet på begge sider af kysten og sandet der giver genskin. Ved sommerjævndøgn, som er årets længste dag, mærkes forskellen mest tydeligt. I 2007 varede lørdag 21. juni 18 timer og 6 minutter i Skagen by, mens den samme dag kun varede 17 timer og 17 minutter i Gedser. En tur til Skagens Odde gav således 49 minutter mere med solskin. Når vejrudsigten siger regn over Danmark, har vi oftest sol i Tversted. Kort sagt er Skagens Odde lig med havvind, mere sol og lyse nætter.

Læs mere...

Tversted strand er særegen. Vi mener også selv at den er helt speciel. Altid anderledes, altid i live og altid et besøg værd.
Det er dertil den eneste strand i verden, hvor solen går op og ned i det samme hav – vidste du dét?. Dette sker fra en god uges tid før midsommer til en god uges tid efter, og kan ses hvis man står ved nedkørslen. Solen står op vest for Skagen, og går ned øst for Hirtshals. Det er det eneste sted i verden hvor dette sker i det samme hav på den samme strand, eftersigende. Stranden tiltager hvert år, i snit, i størrelse, selvom man af og til ser stormen fjerne den. Den fodres hvert år med mange tusinde kubikmeter sand og er de seneste ca. 20 år tiltaget med halvanden klitrække og ca. 40 meter strand. I vinterens storme ryger der altid en del af klitterne og det ser lidt vildt ud, men inden sommeren er stranden igen nogenlunde som vi kender den. Bred og lækker sandstand, med masser plads til alle.

Mobilehomes: Lej eller køb dit eget

18 eller 35 kvm – tip top moderne mobilhomes udlejes. Mobilhomes er moderne hytter – indrettet i Skadinavisk design og enkelthed, og rigtig godt udnyttet til hhv. 2+2 eller 4+2 personer. Flot og funktionelt køkken med stort køl/frys, ovn, kogeblus, emhætte og fuldt udstyret. Vognene er opvarmet og isoleret til vinterbrug eller kølige sommerdage. I vognene har man sit eget badeværelse med væghængt toilet, håndvask, spejl, håndklædetørrer og bruseniche. Stuen er med lækker sofa, bord med stole. De er alle forsynet med nyt smart-TV fladskærm med stor TV pakke, og WiFi i hele enheden. Der er dyner og puder til hhv 2/4 personer – linned og håndklæde skal medbringes, eller lejes.

Læs mere...

KØB DIT EGET MOBILHOME

Du kan nu som gæst eje dit helt eget lækre, top-moderne mobilhome på Tannisby Camping. Som eneste campingplads i Danmark tilbyder vi dig denne unikke mulighed – for fremtidens camping. Få det hyggelige liv fra campingpladsen kombineret med luksussen fra sommerhuset, i dit helt eget mobilhome.
Brug mobilhomet som ”fastliggervogn” eller som investerings- og udlejningsvogn.
Tjen penge på udlejning af vognen, som vi gerne varetager. Forhør din mulighed og økonomi herfor. Delta Caravans, der har leveret de 6 solgte enheder til pladsen, har lavet en rigtig lækker vogn, som vi selv har designet, på hele 35 kvm.

Følg os på de sociale medier

Se billedegalleri fra pladsen på vores Instagram

Hold dig opdateret på nyheder på vores Facebook

4 months ago
Billeder fra Tannisby Campings opslag

Pinsefrokost for alle.
Vi har, som hvert år, reserveret 50 pladser på Hotel Tannishus til vores hyggelige Pinsefrokost.

Søndag 9/6 kl. 1150 mødes vi ved receptionen og går til hotellet.

Vi ... See more

4 months ago
Tannisby Camping - Biomixtur

Danmarks farligste dyr - Flåten.
Tannisby camping har indgået samarbejde med Thomas Uhrskov, der er den eneste der har lavet en flåtspray, der virker.
Flåten kan give forskellige infektioner, ... See more

Samarbejde mellem Thomas Uhrskov og Tannisby Camping.

4 months ago
Campingsangen

Sæsonen er allerede godt i gang. Solen skinner, fuglene kvidrer, træer og buske er sprunget ud - Hvor er det skønt.

Tannisby Campingsangen giver en dejlig fornemmelse af sol og sommer - Del den ... See more

Livet på en hyggelig campingplads i Nordjylland. Al musik og video er optaget i Tannisby og omkring. Hør også sangen her https://soundcloud.com/mixedmunch/ca...

4 months ago

SYSTEM NEDBRUD
Kære alle... Vores hovedcomputer er brudt sammen og vi kan derfor desværre ikke besvare mails, bookinger og forespørgsler de næste par dage.

ONLINE booking vil heller ikke være ... See more

4 months ago

Internet/wifi/kabel TV fungerer ikke! I de sidste par uger har Hjørring Antenneforening skiftet forstærkere og kabler i det meste af byen, og desværre er der et eller andet sted en fejl?

Vi har ... See more

5 months ago
Photos from Tannisby Camping's post

Påske tilbud...
Hele påsken, valgfri antal dage, valgfri ankomst og afrejsedag, blot påskedagene er med - giver jeg 25% rabat på overnatningsgebyret, bare du tager vognen med forbi.

Kig ... See more

5 months ago
Billeder fra Tannisby Campings opslag

Sidste hånd lægges på klargøringen af pladsen til sommersæsonens åbning på lørdag.

Der har været travlt, men for dælen pladsen står flot og skarp nu 👌🏻

Vi glæder os til at byde ... See more

6 months ago
Billeder fra Tannisby Campings opslag

FASTLIGGER INFO.
Så nærmer sommersæsonen sig ☀️
Vi starter sæsonen på lørdag den 30. marts hvor alle er velkomne. Enkelte har tilkøbt fredagen - det er man selvfølgelig også velkommen ... See more

6 months ago

Vask af campingvogn.
Flere har spurgt om mulighed for at få vasket vognen af inden sæsonstart.
Jeg har aftalt med vores nye medarbejder at han kan påtage sig opgaven.
Vi har plads til 6 vogne der ... See more

Kontakt os